NederlandFlevoland

Wandelen in Flevoland

Wandelen in Flevoland. Er is bijna geen provincie in Nederland waar je zoveel wilde dieren tegenkomt tijdens je wandeling. Wandelen in Flevoland is zoveel meer dan de Oostvaardersplassen. Mijn lievelingsplek in Flevoland is zonder meer de Stille Kern: je wandelt er langs Schotse Hooglanders en wilde konikpaarden. Wandelen in Flevoland brengt meer: spot bijvoorbeeld de ‘vliegende deur’: de zeearend. Bijzonder! Maak de mooiste wandelingen in Flevoland. Kom wandelen in Flevoland.

Wandelingen Flevoland

Mooiste wandeling in Flevoland

De allermooiste wandeling in Flevoland is wat mij betreft de wandeling door de Stille Kern in het Horsterwold. Hier wandel je langs de Schotse Hooglanders en wilde konikpaarden door een verder heerlijk stil bos. Wandel langs de grote waterplas of struin door de bossen van het Horsterwold. Wandelen in Flevoland is prachtig.

Scheepswrakken wandeling Flevoland

Wist je bijvoorbeeld dat er gezonken schepen in Flevoland te vinden zijn? Toen Flevoland nog bestond uit de Zuiderzee, was het een zee waar veel schepen op voeren. Die gezonken schepen vind je nu in de bodem van Flevoland. Wandelen in Flevoland is zoveel spannender dan je misschien denkt.