Samenwerken

Samenwerken met Wereldwijd Wandelen

Wereldwijd Wandelen is een Nederlandstalig online wandelplatform met inspiratie en tips voor de mooiste wandelingen in binnen- en buitenland.

Samenwerken

Met onze reisverhalen en foto’s op onze website en via onze social media-kanalen bereiken we dagelijks duizenden mensen die houden van buiten zijn, wandelen en actieve vakanties. De natuur vormt de kern van al onze verhalen. We gaan graag nauwe samenwerkingen aan met bestemmingen, regio’s en merken die naadloos aansluiten bij onze specifieke focus en doelgroep.

Onze doelgroep

Op de website van Wereldwijd Wandelen verwelkomen we gemiddeld 20.000 bezoekers per maand. Daarnaast zijn we actief op Instagram, waar we door meer dan 4.000 mensen worden gevolgd. De demografische gegevens op de website en Instagram komen bijna overeen: 30% is vrouw, 70% man en de leeftijd van onze doelgroep varieert tussen de 25 en 50 jaar oud.

Mogelijkheden

Bij Wereldwijd Wandelen willen we zoveel mogelijk mensen aan het wandelen krijgen. Want wandelen is meer dan enkel stappen zetten: het is de poort naar vele nieuwe ontdekkingen. We brengen jouw product, dienst, bedrijf of bestemming graag onder de aandacht als deze aansluit bij onze doelgroep. Onder andere persreizen, social media campagnes en productreviews behoren tot de mogelijkheden.

Hiken op Madeira PR6 Levada das 25 Fontes Risco
0 +
Bezoekers per maand
0 +
Pageviews per maand
0 +
Nieuwsbriefabonnees

Ik heb eerder samengewerkt met

Wereldwijd Wandelen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 89969480. Het BTW-nummer is NL004775902B80