Samenwerken

Samenwerken met Wereldwijd Wandelen

Wandelen kan iedereen, maar de meest unieke plekjes vinden in Nederland en daarbuiten: dat is Wereldwijd Wandelen. Ik vind het belangrijk dat je elkaar versterkt tijdens een samenwerking. Om die reden ga ik ook alleen samenwerkingen aan die versterkend werken voor mijn doelgroep en Wereldwijd Wandelen. Waar ligt mijn expertise?

Hoe kunnen we elkaar versterken?

Wereldwijd Wandelen is een platform waar je alles vindt over wandelen en natuur. Specifiek gericht op wandelroutes in Nederland, Europa en daarbuiten. Op Wereldwijd Wandelen vind je daarnaast ook informatie over de allerbeste wandelapps, de beste wandelschoenen en andere informatie over wandelen.

Waar kan Wereldwijd Wandelen bij helpen?

Je kunt bij Wereldwijd Wandelen terecht met vragen over de mooiste heideroutes in Nederland, de mooiste bergwandelingen in de Alpen of over wandelen buiten Europa. We heten Wereldwijd Wandelen omdat we geloven dat iedereen de schoonheid van de natuur mag ontdekken, dat kan dichtbij of ver weg. En hoe kan dat makkelijker dan door te wandelen. 

Samenwerken met Wereldwijd Wandelen

De laatste jaren is wandelen in populariteit toegenomen. En dat is niet zonder reden. Tijdens de coronapandemie is wandelen een bekende activiteit geworden om je hoofd leeg te maken of om even lekker van de natuur te genieten. Door de stijgende interesse in wandelen, is ook de populariteit van Wereldwijd Wandelen toegenomen. 

Zie je het zitten om samen te werken met Wereldwijd Wandelen? Dat kan op verschillende manieren. Hierbij kun je denken aan het schrijven van een productreview, het plaatsen van advertenties of andere creatieve mogelijkheden. Wereldwijd Wandelen denkt graag met je mee!

Persreizen

Wereldwijd Wandelen is bekend als online platform voor wandelen over de hele wereld en specifiek op wandelen in Nederland en Europa. We denken graag met je mee voor het maken van persreizen om een streek, land, reisorganisatie of andere wandelbestemming te promoten. Een persreis bij Wereldwijd Wandelen bestaat uiteraard uit een uitgebreid verslag (minimaal 400 woorden), met foto’s en eventueel een fotoreportage. 

We vragen je daarbij Wereldwijd Wandelen te vermelden als je gebruik maakt van de content van Wereldwijd Wandelen op je eigen platform. De content die voortkomt uit persreizen plaatsen we ook op Wereldwijd Wandelen en op de socialmedia-kanalen voor maximale exposure.

Wandelproducten

Wereldwijd Wandelen is gespecialiseerd in wandelen over de hele wereld, daar hoort ook wandelequipment bij voor de hele wereld. Heb jij producten die je graag zou willen laten reviewen? Denk hierbij aan wandelkleding, wandelschoenen, wandelaccessoires of andere wandeluitrusting. Neem gerust contact met Wereldwijd Wandelen op, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. 

Mediakit

We hebben een uitgebreide mediakit voor Wereldwijd Wandelen opgesteld. Hierin vind je onze doelgroep, website statistieken en statistieken van onze social media terug. Mogelijkheden en tarieven voor samenwerking staan eveneens in de mediakit van Wereldwijd Wandelen.

Download de mediakit hier.