Samenwerken

Samenwerken met Wereldwijd Wandelen

In oktober 2020 startte ik met mijn Instagram-pagina Wereldwijd Wandelen, om anderen net zo enthousiast te maken over wandelen. Daar waar wandelen eerst nogal een stoffig imago had, is het tijdens de coronacrisis uitgegroeid tot één van de populairste bezigheden.

Toen ik in oktober mijn Instagram-pagina @WereldwijdWandelen startte, had ik nog geen grote ambities voor een eigen blogpagina. Ik vind schrijven weliswaar erg leuk. En wandelen wellicht nog leuker, maar die combinatie was nog niet tot mij doorgedrongen. Totdat ik begreep dat mijn wandelverhalen écht inspirerend werken. Dat was het punt dat mijn Instagram-pagina @WereldwijdWandelen, ook een website kreeg. Welkom! Ik hoop dat ook jij de juiste inspiratie krijgt om wereldwijd te wandelen.

Hoe kunnen we elkaar versterken?

Wandelen kan iedereen, maar de meest unieke plekjes vinden in Nederland en daarbuiten: dat is Wereldwijd Wandelen. Ik vind het belangrijk dat je elkaar versterkt tijdens een samenwerking. Om die reden ga ik ook alleen samenwerkingen aan die versterkend werken voor mijn doelgroep en Wereldwijd Wandelen. Waar ligt mijn expertise?

Bij deze onderwerpen ligt mijn expertise: wandelen, alleen wandelen, alleen wandelen als vrouw, wandelgear, mentale gezondheid, kennisdeling flora en fauna, duurzaam reizen, natuur en cultuur.

Dit vind ik ook erg leuk: schrijven over mijn expertises (bijvoorbeeld in de vorm van blogs), magazines schrijven en ontwerpen, brainstormen over duurzaam reizen, gezamenlijk doelen behalen. 

 

Laat je verzoek gerust achter op de contactpagina of via wereldwijdwandelen@gmail.com. Ik hoor graag van je!