Samenwerken

Samenwerken met Wereldwijd Wandelen

Wandelen kan iedereen, maar de meest unieke plekjes vinden in Nederland en daarbuiten: dat is Wereldwijd Wandelen. Ik vind het belangrijk dat je elkaar versterkt tijdens een samenwerking. Om die reden ga ik ook alleen samenwerkingen aan die versterkend werken voor mijn doelgroep en Wereldwijd Wandelen. Waar ligt mijn expertise?

Hiken op Madeira PR6 Levada das 25 Fontes Risco
0 +
Unieke bezoekers per maand (gemiddeld)
0 +
Pageviews per maand (gemiddeld)
0 +
Nieuwsbrief abonnees

Ik heb eerder samengewerkt met

Hoe kunnen we elkaar versterken?

Wereldwijd Wandelen is een platform waar je alles vindt over wandelen en natuur. Specifiek gericht op wandelroutes in Nederland, Europa en daarbuiten. 

Waar kan Wereldwijd Wandelen bij helpen?

Je kunt bij Wereldwijd Wandelen terecht met vragen over de mooiste heideroutes in Nederland, de mooiste bergwandelingen in de Alpen of over wandelen buiten Europa. We heten Wereldwijd Wandelen omdat we geloven dat iedereen de schoonheid van de natuur mag ontdekken, dat kan dichtbij of ver weg. En hoe kan dat makkelijker dan door te wandelen. 

Wandelproducten

Wereldwijd Wandelen is gespecialiseerd in wandelen over de hele wereld, daar hoort ook wandelequipment bij voor de hele wereld. Heb jij producten die je graag zou willen laten reviewen? Denk hierbij aan wandelkleding, wandelschoenen, wandelaccessoires of andere wandeluitrusting. Neem gerust contact met Wereldwijd Wandelen op, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. 

Persreizen

Wereldwijd Wandelen is bekend als online platform voor wandelen over de hele wereld en specifiek op wandelen in Nederland en Europa. We denken graag met je mee voor het maken van persreizen om een streek, land, reisorganisatie of andere wandelbestemming te promoten. Een persreis bij Wereldwijd Wandelen bestaat uiteraard uit een uitgebreid verslag (minimaal 400 woorden), met foto’s en eventueel een fotoreportage. 

Mediakit

We hebben een uitgebreide mediakit voor Wereldwijd Wandelen opgesteld. Hierin vind je onze doelgroep, websitestatistieken en statistieken van onze social media terug. Stuur gerust een e-mail als je wil samenwerken, ik kijk er erg naar uit!