Samenwerken

Samenwerken met Wereldwijd Wandelen

Wandelen kan iedereen, maar de meest unieke plekjes vinden in Nederland en daarbuiten: dat is Wereldwijd Wandelen. Ik vind het belangrijk dat je elkaar versterkt tijdens een samenwerking. Om die reden ga ik ook alleen samenwerkingen aan die versterkend werken voor mijn doelgroep en Wereldwijd Wandelen. Waar ligt mijn expertise?

Hoe kunnen we elkaar versterken?

Wereldwijd Wandelen is een platform waar je alles vindt over wandelen en natuur. Specifiek gericht op wandelroutes in Nederland, Europa en daarbuiten. 

Waar kan Wereldwijd Wandelen bij helpen?

Je kunt bij Wereldwijd Wandelen terecht met vragen over de mooiste heideroutes in Nederland, de mooiste bergwandelingen in de Alpen of over wandelen buiten Europa. We heten Wereldwijd Wandelen omdat we geloven dat iedereen de schoonheid van de natuur mag ontdekken, dat kan dichtbij of ver weg. En hoe kan dat makkelijker dan door te wandelen. 

Persoonlijke route

Leid je bezoekers door een eigen journey, door de Nederlandse outdoor. Verrassend voor jong en oud. Uiteraard doe ik research, de route krijg je via GPX-bestand aangeleverd.

Product reviews

Of het nu wandelschoenen zijn, een nieuwe thermosfles of een tent: ik review graag je wandelproducten. Voel je vrij mijn content op je eigen platform of social media kanalen te delen. 

Avontuurlijk verslag

Avontuur gegarandeerd, met de wandelverhalen van Wereldwijd Wandelen. Met de boswachter mee over de Oostvaarders-plassen of met de gids door de Alpen? Ik denk graag met je mee!

Inspiratiecontent

Ontvang een inspirerend reisverslag, uiteraard met de laatste SEO-trends. Gebruik het wandelverslag op je website of in je (fysieke) magazine. Een breed inzetbaar wandelverhaal.

Professionele foto's

Camera, wandelschoenen, action. Voor opdrachten neem ik mijn camera met diverse lenzen mee op pad om zowel landschaps-foto’s als macro-foto’s te maken. Je ontvangt de foto’s als één pakket.

Wandelproducten

Wereldwijd Wandelen is gespecialiseerd in wandelen over de hele wereld, daar hoort ook wandelequipment bij voor de hele wereld. Heb jij producten die je graag zou willen laten reviewen? Denk hierbij aan wandelkleding, wandelschoenen, wandelaccessoires of andere wandeluitrusting. Neem gerust contact met Wereldwijd Wandelen op, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. 

Persreizen

Wereldwijd Wandelen is bekend als online platform voor wandelen over de hele wereld en specifiek op wandelen in Nederland en Europa. We denken graag met je mee voor het maken van persreizen om een streek, land, reisorganisatie of andere wandelbestemming te promoten. Een persreis bij Wereldwijd Wandelen bestaat uiteraard uit een uitgebreid verslag (minimaal 400 woorden), met foto’s en eventueel een fotoreportage. 

We vragen je daarbij Wereldwijd Wandelen te vermelden als je gebruik maakt van de content van Wereldwijd Wandelen op je eigen platform. De content die voortkomt uit persreizen plaatsen we ook op Wereldwijd Wandelen en op de socialmedia-kanalen voor maximale exposure.

Mediakit

We hebben een uitgebreide mediakit voor Wereldwijd Wandelen opgesteld. Hierin vind je onze doelgroep, website statistieken en statistieken van onze social media terug. Mogelijkheden en tarieven voor samenwerking staan eveneens in de mediakit van Wereldwijd Wandelen.