EuropaAndorra

Wandelen in Andorra

Wandelen in Andorra staat bij veel wandelaars hoog op hun lijstje. En dat is niet zonder reden! Andorra is een prachtig land om te hiken. Het land begint op een slordige 1900 meter hoogte, waardoor je al gauw prachtige hikes maakt in de hoge bergen. Daarnaast is Andorra ook financieel een erg aantrekkelijk vakantieland, door haar zachte prijzen en interessante belastingvoordelen.

Wandelingen Andorra

Mooiste hike in Andorra

De mooiste hikes in Andorra zijn wat mij betreft de wandeling over de hangbrug Pont Tibetà en het uitzichtpunt van Mirador Roc del Quer. Beide hikes zijn goed te doen voor de beginnende en meer ervaren wandelaar. Hiken in Andorra is een prachtige bestemming voor een vakantie. Combineer je vakantie Andorra met vakantie Noord-Spanje, of met een vakantie naar Frankrijk.

Skiën in Andorra

De meeste mensen kennen Andorra als een land waar je kunt wintersporten. In de wintermaanden vind je dan ook veel skiërs in Andorra. Maar Andorra is meer. Andorra is een perfecte zomerbestemming! Bijvoorbeeld om te hiken. Hiken in Andorra is in de zomer één van de favoriete bezigheden. Durf je bijvoorbeeld over de hangbrug Pont Tibetà?