Wereld

Wandelen in intercontinentaal

Wandelingen intercontinentaal

Wandelen is een populaire activiteit over de hele wereld en biedt een geweldige manier om van de natuur te genieten, fit te blijven en nieuwe plaatsen te ontdekken. Hieronder intercontinentale bestemmingen die zich perfect lenen voor wandelaars:

Wandelroutes in de wereld

Mooiste wandellanden in de wereld

Sri Lanka is een prachtig eiland in Zuid-Azië, vol met exotische flora en fauna, eeuwenoude tempels en prachtige stranden. Wandelen in Sri Lanka biedt een unieke ervaring met routes door dichte bossen, theeplantages en langs prachtige watervallen. Populaire wandelroutes zijn onder andere de Knuckles Mountain Range, Adam’s Peak en de Horton Plains.

Canada is een enorm land met een gevarieerd landschap van bergen, meren, bossen en gletsjers. Wandelaars kunnen kiezen uit tal van routes, van gemakkelijke wandelingen tot uitdagende meerdaagse tochten. De West Coast Trail in British Columbia is een van de meest uitdagende wandelroutes in Canada, terwijl de Rockies vele adembenemende wandelroutes bieden, zoals de Skyline Trail en de Iceline Trail.

De Verenigde Staten hebben veel prachtige wandelbestemmingen die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren wandelaars. De Grand Canyon in Arizona biedt enkele van de meest spectaculaire wandelroutes ter wereld, zoals de Bright Angel Trail en de South Kaibab Trail. Andere populaire wandelbestemmingen zijn de Appalachian Trail, de Pacific Crest Trail en de Yosemite Valley in Californië, die allemaal unieke en onvergetelijke wandelervaringen bieden.