EuropaItalië

Wandelen in Italië

Wandelen in Italië is een geweldige manier om de prachtige natuur en rijke cultuur van het land te ontdekken. Van de Alpen tot aan de kust van Amalfi, er zijn talloze routes om uit te kiezen. Ontdek verborgen dorpjes, wijngaarden, en adembenemende uitzichten tijdens het wandelen in Italië.

Wandelen in Italië met kinderen

De Gorges du Durnand, gelegen op de grens tussen Italië en Zwitserland, vind je een spectaculaire wandelroute door een kloof met steile rotswanden en watervallen. De route is uitdagend en vereist enige ervaring met bergwandelen, maar biedt ook een unieke ervaring voor avontuurlijke wandelaars die op zoek zijn naar een adrenalinekick. Een ideale wandelroute om te wandelen in Italië met kinderen.

Wandelingen Italië

Mooiste hike in Italië

Wandelen in Italië: Nationaal Park Gran Paradiso

Wandelen in Italië in het Nationaal Park Gran Paradiso, gelegen in de Italiaanse Alpen, is een unieke ervaring. Het park biedt een ongerepte natuur met ruige bergen, gletsjers, en kristalheldere meren. Er zijn veel wandelroutes die variëren in moeilijkheidsgraad en lengte, en bieden een geweldig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het park.

Wandelen Nationaal Park Gran Paradiso, Italië

De steenbok is een veel voorkomend dier in het Nationaal Park Gran Paradiso in Italië. Het park is een van de weinige plaatsen in Europa waar deze majestueuze dieren nog in het wild leven. Tijdens het wandelen in het park is er dan ook een grote kans om deze prachtige dieren tegen te komen.