EuropaOostenrijk

Wandelen in Oostenrijk

Wandelen in Oostenrijk is een geweldige manier om de adembenemende alpenlandschappen en rijke cultuur van het land te ervaren. Of je nu een rustige wandeling maakt door het platteland of een stevige trektocht maakt door de bergen, er zijn talloze mogelijkheden om te wandelen in Oostenrijk.

Wandelen Oostenrijk, Stubaier Gletscher

Wandelen over de Stubaier Gletscher in Oostenrijk is een unieke en adembenemende ervaring. Het uitzicht op de omliggende bergen en gletsjers is werkelijk spectaculair. Er zijn verschillende routes om uit te kiezen, elk met hun eigen moeilijkheidsgraad en lengte, waardoor er voor elke wandelaar een geschikte route te vinden is.

Wandelingen Oostenrijk

Mooiste hike in Oostenrijk

Wandelen in Oostenrijk over de Leutascher Geisterklamm, biedt een prachtige route langs watervallen en steile rotswanden. De klam is ontstaan door erosie van water uit de bergen en is een uniek natuurverschijnsel. Een wandeling door de Leutascher Geisterklamm is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van Oostenrijk te ervaren.

Wandelen in Oostenrijk: Highline 179

Wandelen in Oostenrijk over de Highline 179, gelegen in Tirol, biedt een unieke ervaring. De Highline 179 is een voetgangershangbrug die op 114 meter hoogte over een kloof loopt en een prachtig uitzicht biedt op de omliggende bergen. Wandelen in Oostenrijk over de Highline 179 is een avontuurlijke en spannende activiteit voor degenen die niet bang zijn voor hoogtes.