Wandelen en meer

5x: wandelen bij vakantiepark Landal Greenparks

Wandelen dichtbij vakantiepark Landal Greenparks

Wandelen dichtbij Landal Greenparks: niets zo lekker dan in je eigen vakantiehuisje terugkomen na een prachtige wandeling. Er zijn tal van prachtige wandelroutes te maken dichtbij de vakantieparken van Landal Greenparks. Wat dacht je van prachtige wandelroutes rondom de Veluwe? Of wandelen dichtbij de vakantieparken van Landal langs de Nederlandse kust? Ik heb al vaker gewandeld en gelogeerd in de parken van Landal, het is een heerlijke combinatie!

Wandelen dichtbij vakantiepark

De meeste Landal-parken in Nederland liggen dichtbij of zelfs in een natuurgebied. Mijn favoriete wandelingen dichtbij Landal Greenparks vakantieparken zijn die op de Veluwe. Er zijn daar prachtige wandelingen te maken, van de Hoge Veluwe tot het minder bekende Schenkenshul.

Inhoudsopgave

Wandelen dichtbij Landal Greenparks vakantiepark Esonstad Schiermonnikoog
Wandelen op Schiermonnikoog
Wandelen vakantiepark Landal Sluftervallei
Landal Sluftervallei
Wandelen vakantiepark Landal Esonstad
Landal Esonstad

#1 Wandelen aan zee met Landal Greenparks

Niets zo lekker dan uitwaaien aan zee en met rozige wangen weer terug te komen in een warm en gemoedelijk vakantiehuisje. Aan de kust vind je een aantal prachtige vakantieparken van Landal Greenparks. Op de Waddeneilanden bijvoorbeeld, is het heerlijk vertoeven. Net als in Zeeland en in de Noord-Hollandse badplaatsen!

Tip wandelroute aan zee dichtbij Landal Greenparks

Voor wandelen langs de kust en dan logeren in een Landal Greenparks kan ik je de wandeling over Schiermonnikoog van harte aanbevelen! Wij verbleven in het Landal Esonstad, een prachtig vernieuwd park dat net lijkt op een soort gemoedelijk dorpje. Heerlijk is het er. En met het bootje dat aanmeert in het park, ben je zo op Schiermonnikoog.

In het kort:

4.5/5

Tips wandelen bij vakantiepark Landal Greenpark 

Meer over de wandeling

  • Lengte: 15 km
  • Soort wandeling: GPS-wandeling
  • Start- en eindpunt: Haven van Schiermonnikoog / Bushalte VVV (gratis)
Wandelen dichtbij Landal Greenparks vakantiepark Sallandse Heuvelrug
Wandelen op de Sallandse Heuvelrug
Wandelen
Landal Sallandse Heuvelrug
Wandelen vakantiepark De Vers
Landal de Vers

#2 Wandelen in het bos met Landal Greenparks

Ik hou van het bos! Ik hou van de immense bomen, de bladeren aan de takken, het verkleuren van de bladeren en de seizoenen die het bos veranderen. Het bos is prachtig, zacht en rijk aan leven. Ik kan elke dag wel wandelen in het bos, ik hou er zo van. En als je dan toch wandelt, lekker thuiskomen in één van de Landal Vakantieparken.

Tip wandelroute in het bos dichtbij Landal Greenparks

Het zal je misschien niet verbazen dat ik hou van de Sallandse Heuvelrug. Als geboren Deventerse, ben ik zo ongeveer verliefd op het oosten. En dat is niet zonder reden, want het oosten van Nederland kent nog zoveel prachtige en bosrijke gebieden; je hebt er echt het idee dat je er alleen op de wereld bent. Zeker bij een wandeling als deze, over de Sallandse Heuvelrug met een prachtig vlonderpad.

In het kort:

4.6/5

Tips wandelen bij vakantiepark Landal Greenpark 

Meer over de wandeling

  • Lengte: 9 km
  • Soort wandeling: Paaltjeswandeling
  • Start- en eindpunt: Jeurlinksweg, hoek Oude Deventerweg, Holten (gratis)
Wandelen dichtbij Landal Greenparks vakantiepark Veluwe Hoge Veluwe wilde dieren Rabbit Hill
Wandelen bij Kootwijkerveen
Wandelen vakantiepark Landal Miggelenberg
Landal Miggelenberg
Wandelen vakantiepark Landgoed t Loo
Landal Landgoed t Loo

#3 Wandelen op de Veluwe, Landal Greenparks

Landal Greenparks kent een aantal vakantieparken op de Veluwe. Ideaal als je wil wandelen op de Hoge Veluwe, over Kroondomein Het Loo of de rest van de prachtige Veluwe! Bij de meeste accommodaties zijn huisdieren toegestaan, ideaal dus voor een gezellig get-away met het gezin!

Tip wandelroute Veluwe dichtbij Landal Greenparks

Wil je wandelen op de Veluwe, dichtbij een Landal Greenparks? Vakantiepark Rabbit Hill is Nieuw Milligen is dan absoluut een aanrader. Letterlijk aan het begin van het vakantiepark beginnen de mooiste wandelroutes over de Veluwe. Wandeling Kootwijkerveen bijvoorbeeld, is een prachtige wandelroute die start op de parkeerplaats van Landal Rabbit Hole. Dit zijn wandelroutes waar je dikwijls helemaal alleen loopt. Heerlijk!

In het kort:

4/5

Tips wandelen bij vakantiepark Landal Greenpark 

Meer over de wandeling

Wandelen dichtbij Landal Greenparks vakantiepark Duitsland Eifel Aken
Wandelen vakantiepark Wirfttal
Landal Wirfttal
Wandelen vakantiepark Dormio Eifeler Tor
Landal Dormio Eifeler Tor

#4 Wandelen in de Eifel, Duitsland

Wandelen in de Eifel in Duitsland, het is er zo prachtig! De Eifel is een prachtig natuurgebied, vol indrukwekkende rotsen, hoogtes en prachtige natuur. Niet zonder reden is de Eifel wat mij betreft één van de allermooiste natuurgebieden van Duitsland. Of je nu in de lente, zomer of herfst gaat wandelen in de Eifel: het is er prachtig!

Wandelen dichtbij Landal Greenparks in de Eifel

Er zijn een aantal prachtige vakantieparken van Landal te vinden in de Eifel. Te beginnen met Dormio Resort Eifeler Tor. Een prachtig aangelegd vakantiepark, met al het comfort voor een heerlijk weekje weg in de natuur. Het park is bij uitstek geschikt voor outdoor activiteiten zoals watersport. Maar ook na het wandelen kom je heerlijk tot rust in de wellness!

In het kort:

Tips wandelen bij vakantiepark Landal Greenpark 

Wandeltips in de Eifel

Wandelen in België
Wandelen vakantiepark Mooi Zutendaal
Landal Mooi Zutendaal
Wandelen vakantiepark Village Les Gottales
Landal Village Les Gottales

#5 Wandelen in België in Landal Park

Wandelen in België is zoveel leuker dan het misschien klinkt. Liefhebbers van ons fijne buurland weten al dat je er prachtig kunt wandelen. Wat dacht je van Belgisch Vlaanderen? Of van de Belgische Ardennen? Ook wandelen in de buurt van Landal Vakantieparken kan prima in België. Mijn favoriet? Landal Mooi Zutendaal, op de hoek van Nationaal Park de Hoge Kempen.

Tip wandelroute in België dichtbij Landal Greenparks

Eén van mijn favoriete wandelroutes in België is Nationaal Park de Hoge Kempen. Het is ‘t enige nationale park van België, maar wel een fantastisch mooi park. Je vindt er uitgestrekte heide, enorme waterplassen en hoogtes. Ik wandelde over Terhills – een wandeling die het al een beetje zegt: over de heuvels. Dan wel de kunstmatig aangelegde heuvels, want dit is een overblijfsel van ijzererts. Erg tof!

In het kort:

4.3/5

Tips wandelen bij vakantiepark Landal Greenpark 

Meer over de wandeling

  • Lengte: 3,6 km
  • Soort wandeling: Paaltjeswandeling
  • Start- en eindpunt: Parkeerplaats Hoofdingang Terhills (gratis)

Het Hof van Saksen wordt als het meest luxe Landal park gezien. Dit Landal-park staat middenin de natuur. Het heeft bubbelbaden, sauna’s en luxe huizen.

Landal Greenparks heeft 90 vakantieparken. Deze parken liggen verspreid over Nederland, België en de rest van Europa.

Er zijn tal van vakantieparken van Landal Greenparks met zwembaden. Elk Landal-park heeft prachtig zwembaden. Sommige zwembaden hebben ook sauna’s en bubbelbaden.

Meer inspiratie