Magazines

Wandelen door de geschiedenis: download het gratis magazine

Download het gratis magazine!

De geschiedenis van Nederland was nooit eerder zo tastbaar. Wandel door loopgraven uit de Eerste Wereldoorlog, ontdek immense bunkers uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie en gezonken middeleeuwse schepen die nog steeds in de bodem van Flevoland liggen.

Wat vind je allemaal in dit magazine?

Blader alvast door het doorbladervoorbeeld. Vraag het volledige magazine hierboven aan. Je vindt daarin onder andere:

 • 25 wandelroutes door heel Nederland
 • Inclusief wandelkaartje, beschrijving en geheimtips
 • Bij elke wandeling vind je meer informatie zoals lengte, dichtstbijzijnde parkeerplaats (gratis of betaald) en honden toegestaan
 • Online en offline te lezen. Gekoppeld met Google Maps, zodat jij ook online makkelijk naar het startpunt komt.

Doorbladervoorbeeld

Author

 • Kelsey Obdeijn

  Ik ben Kelsey en ik grap weleens dat het hiken door mijn aderen stroomt. Met mijn camera op zak ga ik te voet op zoek naar de mooiste, meest onbekende plekken in Nederland. Plekken met een verhaal, een geschiedenis en bijzondere dieren.

  Met mijn roots in het historische Deventer is wandelen door de geschiedenis er met de paplepel ingegoten. Hoewel. Als kind vond ik wandelen verschrikkelijk. Het duurde te lang. Het ging te traag. Mijn voeten deden pijn.

  Bijzonder genoeg zijn dat nu precíes de zaken die ik zo waardeer: de wereld ontdekken in een rustiger tempo. Die zere voeten neem ik er na 15 km graag voor lief bij.