NederlandGRATIS MAGAZINE: de mooiste herfstwandelingen

GRATIS MAGAZINE: de mooiste herfstwandelingen

B

en jij op zoek naar de allermooiste wandelingen in de herfst? En zie je door de bomen het bos niet meer? Zijn er zoveel wandelingen te maken, dat je even niet goed meer weet wáár je moet beginnen? Laat mij je helpen!

Met mijn ervaringen in het wandelen, kan ik je de mooiste plekjes in heel Nederland aanwijzen voor de prachtigste herfstwandelingen. Ik heb ze gebundeld in een whitepaper, of een magazine. Het is maar hoe je het noemen wil.

In dit magazine vind je herfstwandelingen over de Veluwe tot aan Limburg. En van Zuid-Holland tot aan de Utrechtse Heuvelrug. Blader er gerust doorheen en laat mij weten wat je ervan vindt!

In dit magazine vind je de mooiste verhalen over mijn wandelingen. Persoonlijk vind ik de Veluwe en Flevoland het allermooist om te wandelen tijdens de herfst. Op de Veluwe zijn de dieren zich aan het voorbereiden op de winter. Zeker in de Kroondomeinen heb je grote kans op het zien van wilde dieren. Of de Hoge Veluwe, nog zo’n parel als je van ruige Nederlandse natuur houdt.

Wandelen in Flevoland in de herfst

Voor een heleboel mensen staat Flevoland nu niet bepaald op een hoog lijstje als het gaat om wandelen. Ergens begrijp ik dat wel. De hele provincie is aangelegd door de mens. Op sommige plekken is er weinig ‘wilds’ meer aan. Gelukkig is Flevoland ook dé provincie als het gaat om pionieren wat wilde natuur betreft. De Oostvaardersplassen zijn daar het bekendste voorbeeld van, maar ook het Horsterwold is zo’n plek waar de natuur haar eigen gang mag gaan.

Het Horsterwold is trouwens ook direct mijn meest favoriete plek als het gaat om wandelen in Flevoland. Zeker in de herfst is dit een prachtige plek. Je mag hier nog lekker struinen door de bossen. Van de paden de bossen in en weer terug. Wel stil zijn, zo heb je de meeste kans op wilde dieren. Overigens hoef je niet bijster veel moeite te doen om tegen een kudde konikpaarden aan te lopen in het Horsterwold. Mede daardoor één van mijn favoriete natuurgebieden in de herfst!

Wandelen in Flevoland in de herfst

In mijn magazine vind je behalve Flevoland nog een aantal andere provincies en natuurgebieden:
  • de (Hoge) Veluwe
  • De Utrechtse Heuvelrug
  • Limburg
  • Zuid- en Noord-Holland
Zo is er voor iedereen iets moois te vinden. Ik ben erg benieuwd of jij al eens hebt gewandeld op deze mooie wandelroutes. Laat het gerust weten. Ik ben erg benieuwd! Vul hieronder het aanvraagformulier in om ‘m digitaal te ontvangen

Aanvraagformulier magazine HERFST

Fout: Contact formulier niet gevonden.